vad händer?

Jag brukar inte vara den som bryr sig, men vafan?
Halva arabvärlden är i uppror för folket vill ha demokrati (något som jag ser som helt självklart) medan ledarna är livrädda att förlora sin makt. Nu har dom till och med börjat skjuta på sitt eget folk. Och ingen i västvärlden gör något? MYCKET svårt för mig att förstå.. Och sen har vi ju Japan med sin jordbävning, tsunami och kärnkraftsverkshaveri. Det går sådär för dom just nu om man säger så.
Jag passade i alla fall på att åka till Göteborg på en snabb-visit i helgen medan pappa ändå var hemma i Sverge. Blev en hel del shopping och lite släktkalas på mina korta 2,5 dagar i min gamla-gamla hemstad. Anlände på Skeppargatan igen kl. 18 på lördagen, och till min glädje såg jag att maten redan var serverad av Erics mor och far som var på besök över natten. Mycket gott med fläskfilegryta!
I söndags var det i alla fall dags för mitt första arbetspass som mäklarassistent/visningsvärd åt Svensk Fastighetsförmedling. Jobbade med en jättesöt tjej som hette Rebecca, och vi visade två lägenheter i Nackaområdet. Faktiskt ett rätt roligt yrke, men det krävs ju en hel del har jag förstått. Hon berättade att hon inte varit ledig EN ENDA dag på flera veckor. Och det är standard att jobba typ 60 h/v + söndagar med visningar. Fy alltså!
Måndag morgon skulle börjat med skola, men eftersom jag är rätt kass på att vakna på morgonen så fick det bli en liten sovmorgon följt av en tvättförmiddag. Runt lunch insåg jag att inte ätit och gjorde mig lite soppa. Klarade av en sked innan jag däckade på soffan. Någon timme senare låg jag inne i badrummet och spydde upp det kaffe jag hade i magen. RIKTIGT TREVLIGT!! Och i samma anda fortsatte hela måndagen tills jag slutligen däckade i sängen och sov lite av och till tills imorse (onsdag). Man blir lagom lost när man sover bort två dagar sådär..
Idag har jag i alla fall lyckats byta in mina skor från H&M som var ett sjukt dumt köp, samt hämtat ut min kurslitteratur + lite random böcker. Börjar känna mig lite levande igen :) :) Puss!

RSS 2.0