scars

I tear my heart open, I sew myself shut
My weakness is that I care too much
The scars reminds us that the past is real
I tear my heart open just to feel


Haft en bra helg nu igen. En lugn valborgskväll med grillning och trevligt sällskap följt av en filmkväll på fredagen hos mig. Jag och den sista samurajen är dock inte bästisar längre.. Damn, vad långdryg den är. Lördagen bestod av städning, tvätt och annat som bara ligger i huset och väntar på mig. Men jag känner mig duktig såhär i efterhand. På lördagskvällen åkte tjejerna (minus Sara) ut till Milles stuga och spenderade natten där. Robinson, en ospecificerad film som aldrig blev av och lite kunskapsspel kan alltid få vara ett substitut för Natti på lördagarna tycker jag.

"Trevlig tid, trevligt plats och trevligt sällskap i en lantlig sommarmiljö" är Milles stugas nya slogan. Nästa gång jag är där förväntar jag mig en skylt utanför huset, Mille!!

Ja, well, var hemma rätt tidigt imorse. Har haft en relativt dålig söndag. Men vilken söndag är inte det egentligen. Spenderat dagen med att sortera och ställa upp mina skor. Kan man ju också göra liksom. Nu ska jag tycka synd om mig själv och se Scrubs, Gossip Girl och inte minst Prison Break. Svårt att förstå att det är sista-sista avsnitten nu... Så många timmar jag faktiskt spenderat med Michael och Linc nu. Men man kan ju inte ge upp såhär mot slutet.
Måste kolla nuuuuu...... puss.


I can't help you fix yourself
But at least I can say I tried
I'm sorry, but I gotta move on with my own life

RSS 2.0