everything's just wonderful

För en gångs skull så blir allt som jag vill.
Klarade uppkörningen efter en hemsk "säkerhetskontroll" under motorhuven. Tänk er en stressad Cajsa i vit skjorta. Men bevisligen lyckades jag med mina chansningar :D Och jag blev till och med rätt nöjd med körkortsbilden. Sen direkt till utställningen i Karlshamn. Vi var i princip chanslösa mot de andra deltagarna. Om man jämför med deras robotar och bioetanol och allt vad de hade gjort så var vår hemsida inte mycket att ha. Men jag är fortfarande rätt nöjd med vår insats :) Här nedan kan du skåda vår extraordinärt snygga monter!

Men nu till något mycket större.. Jag fick praktiken som jag ville ha i Sthlm. Vecka 16-17 befinner jag mig alltså däruppe, dock ska jag bara jobba vecka 17. Blir skitbra hoppas jag!

All for now /C.

it's not me, it's you

Ja.
Jag har haft mycket för mig på sista tiden och vi tar det i kronologisk ordning för enkelhetens skull:

1. Superhero-Cääj: Min granne hade ramlat i deras stentrappa på torsdagskvällen och jag var inte först, men dock andre man på plats. Mycket blod vill jag lova! Tackar Gud för att personen som ringde dit mig var sjuksköterska, så jag slapp tvätta rent såren och liknande. Anyhow, jag ringde efter ambulans som kom otroligt snabbt och hämtade honom. Lite väl traumatisk händelse, sett ur min synvinkel, eftersom jag vid blotta tanken på blod blir svimfärdig.
2. Göteborg: Upp på fredagen i en fullastad bil i sällskap av Tinnas familj. Chill hemma hos farmor och farfar på fredagskvällen. Lördagen bestod av shopping, fika och senare fest. Väldigt trevligt att byta festmiljö och festsällskap. Lördagsnatten spenderades på Berså, och senare även i en knakande extrasäng hemma hos Tinnas morfar. På hemvägen fick jag äntligen uppleva Ullared, haha. Kom hem rätt sent, och resten av kvällen spenderades i sällskap av min xbox.
3. Teoriprov: Pluggade lite halvdant på måndagen och tisdagen. På onsdagen började jag bli lite smått irriterad över allt jag inte kunde, så då var jag mer seriös. Sedan var det dags. Körde in till Karlskrona med mor runt 12. Faktum var att jag var mer orolig över hur jag skulle se ut på min körkortsbild, än hur själva provet skulle gå. Det gick bra btw! :)
4. Matteprov: Eftersom jag råkat lägga både matteprov och teoriprov på samma tid, så fick jag helt enkelt göra matteprovet i efterhand. Snabbt insåg jag hur otroligt KUL det är att plugga på lördagar, och speciellt på söndagar när man är smått bakis. Men yeah, gjorde provet idag utan större förväntningar på min egen insats och landade på ett G+, vilket jag är väldigt nöjd med.
5. Uppkörning/Utställning: Torsdag. Torsdag. Torsdag. Kommer bli den viktigaste dagen på länge. Uppkörning på morgonen, följt av en heldagsutställning på Kreativum. Kommer vi på första-, andra- eller tredjeplats i vår kategori, innebär det en resa till Stockholm för mig och Malin i slutet på mars. Men samtidigt som jag ska koncentrera mig på det, bör jag också vara relativt förberedd för min uppkörning. Så vad satsar man på? - Jag satsar på båda!

Och med det sagt så funderar jag på att lägga mig *tidigt* ikväll. Puss!

RSS 2.0