ITK1:KV

Ja, herregud. Redan påsk!

Känns som att det precis var jul, MENMEN!
Allt rullar på som vanligt.. har fortfarande lite databas-SQL kvar som jag verkligen inte orkar ta tag i (såhär ca 2 veckor efter deadline). Jag känner verkligen att huvudvärken smyger sig på så fort jag bara tänker tanken. Och eftersom idag skulle bli dagen då jag skulle lämna in det, så unnade jag mig två nya väskor från Friis & CO. Blev verkligen helt kär när jag såg denna skönhet i orange på internet idag.


Den första är tänkt som en vardagsväska och den andra som en ja, vardag eller festväska. Körde på den blå, tänkte att det kunde passa fint till vitt eller svart, de färger som jag typ alltid har på mig. Nu vill jag bara att de ska komma hem till mig så vi kan leka. Tills vidare får jag väl nöja mig med mitt SQL. Fyfan vad jag hatar det alltså. Det värsta är att vi kommer få rest eller bli helt underkända på det också. Samt att DB-tentan gick SÅDÄR.

På tal om allt annat så har jag även hunnit delmoment 1 av 3 på vår nya kurs Kommunikationsvetenskap (KV). Trodde det skulle vara roligare än vad det var faktiskt.. men det är i alla fall femtio gånger bättre än databas, så jag får väl nöja mig med vad jag får. Visserligen är det uppsatser och hemtenta som gäller, något som definitivt kan gynna mig.

Imorgon blir det gymmet, plugg och eventuellt en promenad som Eric tjatat om. På lördag får vi besök av Erics föräldrar och ungefär så livad blir min påsk. På tisdag börjar nämligen nästa kurs "Konstruktion av kommunikativa system" med Lena och flash. Känns ju tyvärr inte som att livet blir bättre direkt. Men nästa år - då jävlar!


RSS 2.0