backyard babies

JAAA! =D

Äntligen något roligt att se fram emot :D
Mina älskade Backyard Babies kommer till Ronneby och jag kommer givetvis vara där. Ska bli skitkul. Det blir jag och Malin som rockar loss. Tur att någon har samma intresse som jag! Hihi. Hörde vissa rykten om att det var inställt, men det tänker jag inte tro på förren det är bekräftat! Så tills dess lever jag i hoppet.


Backyard Babies <3

januari

Hej blogg!

Idag har jag inget intressant att dela med mig av. Men hur ofta har man det egentligen?
Veckans upplägg ser ut som följande: skola, körskola, jobba, träna. Kul liv? Not really. Har i alla fall haft en trevlig helg med jobb, mys, fest och ännu mera mys. Precis som en helg i januari borde se ut.
I helgen firar vi Sara med middag och så vidare. Det ser vi fram emot.
Inget blogginlägg är komplett utan lite klagomål, so here it comes: Jag hatar vädret! Man blir helt deprimerad. Och med det sagt ska jag gå och ta mig en matbit innan det bär av till arbetet.

Seasons change but people don't.

save venice

Detta jävla projektarbete!
Det där med projektarbete har inte precis varit min eller Malins starka sida. Projektplanen blev klar cirka ett halvår försent. Menmen! Vill dels skylla detta på min allmänt efterblivna handledare som antingen skäller ut mig eller ignorerar mig totalt. Eller glömmer vad jag heter..?
För några dagar sen kom i alla fall jag på den brillianta idén att göra en hemsida som redovisningsform i vårt projektarbete. Dels för att jag alltid har velat lära mig att göra en hemsida och dels för att ja.. mina lärare har en tendens att bli imponerade av att en tjej kan något om datorer.

Well, klicka gärna in på vår hemsida www.savevenice.110mb.com och följ vår framfart! :)


/ C.

2009

2009.. redan?

Well.. tänkte ta och summera ihop mina upplevelser sen vi hördes av sist :) Har hunnit med en hel del faktiskt.

Kalmar: Helgen före julafton var tråkig och kall och ensam. Och just därför tog jag en trip till Kalmar och till Eric. Massa mys och film blev det. Hann med en shoppingrunda också där jag inhandlade de sista julklapparna, även om jag måste erkänna att 90% av det som inhandlades var till mig. På tisdagen var det dags att dra hem igen. Till sist kom vi i alla fall hem till Ronneby, där släkten väntade med middag.

Julafton: Behöver ingen närmre förklaring och jag tänker därför inte ge någon.

Juldagen: Halvsjuk och halvtaggad inför festen. Hursomhelst så lyckades jag bli taggad när jag fick på mig min ytterst snygga klänning och ankom till Josse. Fia med Hutt är dock inget att rekommendera. . . men jag klarade mig till Natti där det var så mycket folk så man knappt visste vad man skulle ta sig till. Kvällen avslutades med pizza på Katrins tillsammans med ungefär hälften av Ronnebys invånare.

Göteborg: Jag var lagom sugen på att gå upp klockan 10 på annandagen för att sätta mig på ett tåg och åka till GBG. Eric tvingade iaf upp mig och till sist kom jag iväg. Fick springa för att hinna med tåget. Soooooom vanligt.
Väl där var det bara farmors soffa som gällde. Och lite mat. Och lite kortspel såklart :) Lördagen bestod av dop av Natali (som för övrigt är världens sötaste bebis). På kvällen avslutade vi med en vinkväll med Jessica och co hemma hos dem (bilden), vilket var väldans trevligt. Komma iväg lite o slippa umgås med folk som antingen är 5 eller 75 typ. Söndag=shoppingdag. Jag är som vanligt fattig efter alla mina äventyr. Men mellandagsrean är ju bara såå bra. På kvällen stack jag, Kristian, Elin, Rebecca och Rickard på bio. "Vi hade i alla fall tur med vädret - igen" fick stå för underhållningen. Den var rätt roligt faktiskt. Sedan färgade jag Rebeccas hår och efter det var det äntligen läggdags. Vaknade upp med en jättehärlig förkylning dagen efter som jag trodde skulle gå över.. men icke sa nicke.

Nyår: Det nya året välkomnade jag tillsammans med goda vänner och några ipren. Febern var inte överdrivet kul, men jag var rätt pigg hela kvällen så det var skönt. Middagen på Contan var den mest lyckade hittills måste jag säga - och alla var så fina. 

Så nu sitter jag här och mår - i princip - som jag förtjänar. Ska städa huset nu och sen handla lite inför mammas hemkomst ikväll. Till sist vill jag bara påpeka att det är 3863 timmar (eller 160 dagar) kvar till studenten! Wiiie :)

RSS 2.0