fotbollsfru

Under våren har Milan haft talangjakt i Italien. Från Veneto har de handplockat min lillebror Rickard och en till (bör tilläggas att det är minst 25 000 småkillar som spelar, så det är rätt bra jobbat).
Kontraktet innebär i princip att Milan reserverar Riki för framtida ändamål. Bra jobbat, lillen. (Y) I september är han inbjuden till ett träningsläger i Rimini, där han typ ska ingå i Milans juniorlag som ska möta andra A-lag som Juventus, Roma etc.

Blir det nu något av Riki så kan han säkert hitta någon snygg lagkamrat som kan göra mig till fotbollsfru. Bra, då har jag det fixat också.. =D

Yeah, nu har jag för övrigt varit här i 2,2 veckor och min hemlängtan växer sig allt större. Ska bli duktigt skönt att komma hem alltså. Har redan hela helgen fullbokad, vilket gör det ännu roligare!
Och så har jag ju huset för mig själv.. ;)
Helgens outfit inhandlades igår. Vit klänning, svarta leggings, svarta kilklacksskor och en svart, skitsnygg lackväska. What can I say.. det är ju faktiskt Josses födelsedag!! :)
Förövrigt så är det bara 47 dagar kvar tills jag fyller vuxen. Längtar..!

Just nu: It is 2 days, 11 hours, 48 minutes and 43 seconds until fredag den 4 juli 2008, 06:35:00 (Rome time) I'M COMING HOOOME!

RSS 2.0