another dream wasted

Är det är fysiskt möjligt att få en tråkighets-attack?

Om så är fallet har jag definitivt råkat ut för flertalet gånger denna vecka. Allvarligt talat, jag fattar ingenting i skolan och allt jag gör efter skolan är att plugga och träna. Inte konstigt att man mår som man gör.

Då jag totalvägrar att köpa en kalender, försöker jag hålla alla provdatum i huvudet. Nu blir de publicerade här istället:
Vecka 4: redovisning i svenskan, muntlig redovisning i engelska och engelskprov.

Vecka 5: Italienskaprov och fysikprov.

Vecka 6: Kemiprov. Jag kan förövrigt ingenting, och förbereder mig för ett IG.

Vecka 7: Åker till Italien. Egentlig marinbiologi-inlämning, som jag får ta veckan före eller liknande.

Vecka 8: SPORTLOV!

Med detta vill jag i alla fall förmedla en uppmaning:
VÄLJ ALDRIG NV, VÄLJ ALDRIG NV, VÄLJ ALDRIG NV, VÄLJ ALDRIG NV.

Även om man nu skulle råka ha hjärnan till det så har man aldrig orken.  Tro mig!

Något som däremot är positivt är min lön som dumpades på mitt konto idag Hela 1200 välkomnade riksdaler. Ska dock spara lite till senare och mer fattiga tillfällen.  

Nu till den viktigaste delen av denna veckan. Mayday Parade. De har gjort en, enligt mig, genialisk låt som suttit på hjärnan hela veckan. Skitbra är den!

Too late, I'm sure and lonely. Another night, another dream wasted on you.
Just be here now against me. You know the words so sing along for me baby.
For heaven's sake I know you're sorry. But you won't stop crying.
This anniversary may never be the same. Inside I hope you know I'm dying,
with my heart beside me, in shattered pieces that may never be replaced.
And if I died right now you'd never be the same.

// Mayday Parade - Three Cheers For Five Years

tvåtusenåtta

En paus kan verka positivt för de flesta förhållanden, sägs det. Så också för mitt och bloggens förhållande, som haft ett längre uppehåll. Att jag skriver om min blogg och mig som om vi har ett förhållande är iofs rätt pinsamt. 
Here we go again.


Under uppehållet har det dock inte hänt särskilt mycket, varit uppe i GBG en sväng, firat in det nya året och börjat skolan igen.
I Göteborg var det flera kära återseénden, då jag inte träffar den delen av släkten särskilt ofta. Bodde hos farmor, och även pappa med familj var hemma. Fikade med Jessica, min syssling, som jag träffar ungefär en gång per år. Som man kan se på mitt senaste kontoutdrag, köpte jag också en hel del nytt vilket alltid välkomnas av min överfyllda garderob.
På nyår däremot var det nog inte ett enda återseénde, vad jag kan komma på, eftersom man träffar större delen av festdeltagarna till vardags. Enligt tradition åt vi först middag ett gäng, sedan bar det av till ngn fest. Då jag ansåg att den inte var något att ha, stack vi hem till mig istället, vilket var relativt mycket roligare.
Och så har vi skolan.. Det var visserligen också ett återseénde men inget vidare positivt sådant. Fick som väntat se en del nya provdatum, annars var allt precis som vanligt.


Idag har jag, mamma, moster, mormor och andra släktingar varit nere i Kristiandstad för att fira min kusins examen. Först kyrkan, sedan lite mat och fika. Ungefär som det brukar gå till. Hon är nu färdigutbildad fritidspedagog efter 3,5 år. Grattis Sanna!!


Muntliga tester har blivit något av en trend inom skolan verkar det som. Har en muntlig redovisning på måndag med temat drömmar/verklighet och på tisdag ska jag hålla ett tal i engelskan. Vad det kommer handla om har jag inte riktigt bestämt men jag har en del ideér.

All for now. //Cajsa


RSS 2.0