sommaren tvåtusensju

Sommaren 2007 skulle jag utan större problem kunna sammanfatta som den sämsta hittils. Vädret har varit värdelöst, så värdelöst att jag vid flera tillfällen använt min vinterjacka. Något som visserligen inte gjorde mig så mycket då jag jobbade första delen av sommaren. Hann med några fester hemma innan det var dags för min trip till Italien. Kvällen före var jag på Tivolirock i Kristiandstad där bland andra Backyard Babies, Marit Bergman och Snook spelade. Mycket trevlig kväll! :)

Tidigt dagen därpå tog jag tåget ner till Kastrup där mitt plan väntade med destination VCE. Sol, shopping och party var i stort sett vad mitt liv bestod av under dessa tre underbara veckor. Längtar tillbaka som faan.
Take me back! <3

image2


Ett mer omfattande bildarkiv över min sommar hittar ni på
www.cajsalarsson.pixbox.se

första skolveckan avklarad..

..och jag är redan skittrött.

Fick ett relativt bra schema, med flera sovmornar, vilket passar mig helt utmärkt.
Har ett prov och flera läxor till nästa vecka,  och jag har en känsla av att hela läsåret kommer bli lika tungt. Fattar fortfarande inte vad jag gör på nv, men jag har bestämt mig för att kämpa vidare. :)

Ikväll blir det kebab och film med tjejerna, myys! (:


black&whiteparty 07

Igår var det alltså dags för mitt födelsedagskalas. Temat för kvällen var black&white, något som alla tog på allvar. :) Jag drack en väldigt speciell drink, Belli o Kori eller med andra ord en blandning av Festis Watermelon och Martini. Skitgod, try it! Sammanfattningsvis var det en trevlig kväll, med rosor och massa choklad. Postar även en bild från tillställningen. Thanks everyone!

image1



Fortfarande onykter tog jag på mig mina största solglasögon och släpade mig iväg till jobbet imorse, något som tog emot en hel del med tanke på min sömnbrist de senaste dagarna. Well, allt gick bra och nu tänkte jag duscha och sedan sova. Tja!

Söt som 17!

Fyller 17 idag. Ingen höjdardag än så länge, men å andra sidan är skolstarten aldrig särskilt lockande. Men förhoppningsvis blir dagen bättre. Ikväll är det dags för party till min ära. :)


RSS 2.0