skolår 15

MmmMMmmMMMMMMMMM... Igår påbörjades alltså mitt femtonde - och förhoppningsvis sista - skolår! Aldrig varit så ointresserad av att gå till skolan i hela mitt liv. Väl där insåg jag att plugga ändå är rätt chill. Jag menar, att sitta och lyssna på folk som gör det jag i framtiden vill göra är inte alls så illa! Får väl se till att uppskatta mitt sista år som student innan det är dags att ge sig in i jobbdjungeln för gott.

På tal om jobbdjungel avslutade jag förra veckan mitt elva veckors långa sommarjobb på Cascades Djupafors i Ronneby som säljassistent och som man brukar säga: jag lärde mig mycket. Kanske inte så mycket rent kunskapsmässigt, som socialt. Eftersom snittåldern på kontoret var 45 var jag rätt mycket yngre, och har helt enkelt lärt mig att umgås över "generationsgränserna" på ett sätt som jag faktiskt aldrig tidigare gjort. Har också lärt mig att lita på mig själv och ta egna beslut. NYTTIGT!

Efter en helg och ett par dagar som arbetslös i Ronneby fick jag nog, och reste  på onsdagskvällen upp till min älskade pojkvän och Stockholm. Lika postitivt som det är för honom, är det negativt för mig, att han går i skolan mer än heltid. BORING! Men i lördags hade han i alla fall tid för ett försenat födelsedagsfirande på Skansen och sedan sen lunch ute, följt av myskväll både lördag och söndag.

jag och min söta plugghäst på midsommar :)

PS. Fatta att min blogg är fyra år gammal?! Inte för att jag vårdar den eller är särskilt aktiv, men sjukt roligt att läsa i efterhand!! Tack, puss och hej!

RSS 2.0