sommarlov

Sitter i skuggan hemma på bakgården hemma med kaffe och väntar på att Eric ska vakna.

Vädret kunde inte vara bättre, dock är det för varmt för att göra något vettigt. Har varit och handlat massa godsaker som vi ska ha med oss ut på havet om en stund. Just den här biten med Ronneby är inte särskilt dålig måste jag säga :)

Och i fredags var det ju dags för midsommarfirande. Startade dagen ovanligt tidigt (kl. 8) med att hjälpa mamma i parken, hon hade hand om firandet där i år. Flyttade bänkar och var allmänt behjälpliga, jag och min man. Därefter stack vi och handlade och efter det körde jag ut mormor till Eva på landet. Sen var det bara att snabbt bege sig tillbaka till parken för att hjälpa till med lekarna som skulle äga rum efter dansen. Gick galant.

Eric och mamma under en paus i Brunnsparken

Efter det var det en stressfull timme. Skyndade oss hem, bytte om och väntade på MalJ som bestämt sig för att fira midsommar med mig. Vilket jag är ytterst glad för! Sen begav vi oss upp till Erik på Hulta för långbord och lekar hela dagen-kvällen lång. Framåt natten ville Eric dra ut till Stoffe som också hade fest, vilket vi efter ett tag gjorde. Inte den roligaste festen jag varit på precis, de enda gångerna folk var trevliga var när de ville ha cigg. Wellwell.

SötnosMalJ hos Erik under middagen. Fin buske btw.


Dagen efter midsommar mådde vi förvånansvärt bra. Åkte ner till parken och flyttade tillbaka bänkarna, hämtade bilen hos Erik men i övrigt gjorde vi inte så mycket. Framåt kvällen åkte Eric, och sedan jag, upp till Tims hus där vi grillade och umgicks hela kvällen och halva natten, tills jag till sist var en isbit och vi åkte hem.

Ja, var var helgen det. Imorgon fyller mamma år och då ska vi fira, antingen genom att jag lagar all mat eller att vi går ut och äter. Röstar på det senare :)

Därefter drar jag upp till Sthlm, och senare vidare ner till Italien. Det är så underbart skönt att vara ledig för en gångs skull. Pappa är där en vecka, och sedan jobbar han en vecka. Men ja: en bil, en syster och en bror och ett fett väder brukar inte göra mig uttråkad i alla fall.



Nu ska jag minsann hoppa på Eric så det blir nånting av denna dagen också. PUSS

inte okej

Precis när jag trodde att jag hade nått botten av uttråkning så nådde jag nya bottennivåer. Det finns verkligen ingenting att göra (förutom att städa, måla om, hjälpa mormor etc). Men hemmafru på sommarlovet är inte riktigt vad jag väntade mig. Eric ska dessutom jobba över ett par timmar idag, vilket gör mitt liv ännu roligare.

Förra veckan var dock trevlig, träffade alla jag velat träffa och besökte studenter och så vidare. Det var ju trevligt, men nu är jag redo att återvända hem till Stockholm. Inte för att jag har fler kompisar där som jag träffar direkt, men det känns ändå som att det finns mer att göra, gå på stan eller museum eller vad som helst. Har redan sett allt som finns att se här nere.

Jag och Josefine på Jekyll på studentfesten.
Kan tyvärr inte berätta så mycket från den kvällen med tanke på ja, vad tror ni?


Lyckligtvis skrev Eric precis och sa att han i alla fall slutar nu klockan två. Vet inte hur mycket det hjälper egentligen, känns jättekonstigt att inte kunna va "hemma" hos oss och bara, typ, dricka kaffe och kolla på tv.


Och vart fan är du, Malin Jensen?
Nej, detta är verkligen inte okej.

RSS 2.0