desperate housewife

Tillbaka till vardagen efter ett ett långt och härligt påsklov! Lite extra långt eftersom jag numera är ledig på måndagar. Kärlek på det!

Lovet påbörjades inte som planerat med studentfesten på Jekyll, utan jag underhöll mig istället med en myskväll i sällskap av Exorcisten. Därefter har jag socialiserat med vänner mest hela tiden. Grill, film och spelkvällar stod på schemat och det är ju aldrig fel. Påskens patetiskaste händelse kan ha varit då jag och Eric blev stannade av polisen. Och för vadå? ”Skjutsning på cykel utan lyse under alkoholpåverkan”. Men söt som jag är så charmade jag oss ifrån böter. 1200:- är sjukt mycket för en sån onödig grej, så jag tackar Herr Polis som nöjde sig med att ge oss en varning.

Sen blev det onsdag och då fick mamma ett jobberbjudande som hon inte kunde motstå. Det hade inte jag heller gjort vill jag lova.. Tre veckor som tävlings- och reseledare för golfare i Toscana. Så på torsdag morgon körde jag ner henne till stationen för att säga adjö. Och så, mina vänner, gick det till när Cajsahhh blev desperate housewife-Caj. Ska hinna med mitt eget liv och DESSUTOM komma ihåg att byta däck, handla och vattna blommorna. Har njutit av min tid som ensamstående genom att umgås med vänner och bjuda på grillfest. Både fredag och lördag.. Tillbringade lördagsnatten med att städa, och tillbringade hela söndagen halvsovandes i min soffa. Hade jag varit med i Sveriges smartaste barn så skulle jag definitivt välja ”Keeping up with the Kardashians” som mitt specialämne. Nu kan ni nog även gissa er till vad som stod för tv-underhållningen igår.

Har jag något liv?
Svar: Nej.

Idag har jag i alla fall varit lite aktiv. Har handlat mat, städat bakgården och tränat. Och imorgon börjar allvaret igen.. Så det blir väl till att tillfredsställa min abstinens från E! med lite Dr 90210 innan det är läggdags.

Jonis, Mille, Danne, Mattias, Cajsa.


the studio



Denna söndag, den femte april 2009, är den första söndagen i mitt liv som jag faktiskt uträttat något. Jag och Josefine har varit i Kristianstad och blivit plåtade av The Studio. Även om man knappast är någon supermodell så var det skitkul, verkligen! Dagen började (aningen för tidigt) vid nio med en dusch, följt av en roadtrip ner till Bromölla för att hämta upp Sanna, som bjudit med oss på detta. Vi började med att registrera oss och blev sedan sminkade. Innan vi hann lugna ner oss var det dags för fotografering. Kände mig jättedum i början, men sen tänkte jag "Wtf, let's do this". Jag blev relativt nöjd med mina foton. Tror jag.

Vad är egentligen ett bra foto liksom?


RSS 2.0