skidsemester

Det där med blogg-uppdatering liknar snarare ett skämt än ett faktum när man bloggat i mer än tre månader. Men jag försöker iaf!
Well, senaste tiden har varit relativt händelserik. "Händelserik". Hela förra veckan var jag soffliggandes med feber. Orkade mig upp en dag för att hämta lite böcker etc i skolan. På lördagen bestämde jag mig för att jag var frisk. Egentligen var jag väl illa tvungen då jag tidigt söndag morgon skulle stiga upp och åka till Italien. Så på lördagkvällen när Josse ringde och bad mig hänga med till en fest, bestämde jag mig för att jag verkligen var frisk nog för att gå dit. Ingen vidare fest, eftersom jag rätt snabbt upptäckte att jag inte alls var frisk. Kom hem runt 12 ngn gång, packade det sista och gick och la mig. Dagen därpå var seg. Väldigt seeeg. När jag skulle åka från Amsterdam till Venedig blev det massa problem med flyget, så vi blev över en timme försenade, vilket visserligen inte var så jobbigt. Hade osedda avsnitt av både Prison Break och Scrubs. När jag väl kom fram till Venedig var min kära familj också en timme försenade. När de väl kom var det raka vägen upp till Cortina och sedan mot Dobbiacco och hotell Ratsberg.
image27
(utsikt från hotellet)
Skidsemestern behöver väl ingen närmre förklaring. Vi åkte skidor. Första dagen gick allt fint. Jag hade verkligen längtat efter att åka skidor så jag var glad. Dag 2 kände jag mig väldigt seg. Började min färd neråt med att ramla. En gång, sen en gång till. Sen igen. Och så fortsatte det. Trodde först det berodde på min fot som orsakat mig stora problem i backen förut. Men när vi väl kom ner konstaterades det att jag hade massa feber. Igen! Så pappa körde hem mig till hotellet. Tog en varm dusch, och gick sedan och la mig. Dagen därpå räknade jag stenhårt med att åka skidor. Men icke, jag var jätteseg, så jag stannade på hotellet. Tacka vet jag min iPod. Hann med ett antal Sex&TheCity-avsnitt,en halv säsong Scrubs och Simpsonsfilmen. På torsdagsförmiddagen åkte vi hem till huset igen. Resten av dagen tog jag det bara lungt. Sedan kom då fredagen som jag väntat på. Anställningsintervju på Garden Paradiso(www.gardenparadiso.it) ute i Jesolo. Det gick bra och nu väntar jag med spänning på resultatet. Han skulle höra av sig senare i veckan. Sen helgen i övrigt har det inte hänt särskilt mycket, mest kollat film och bara varit hemma.

Och igår anlände jag då hem till gamla kära Sverige igen! :)

receptionist?

I onsdags, när jag var som mest trött på detta eviga studerande, hör jag de ljuva tonerna av ett nytt textmeddelande. Glad över att någon skänkt mig en tanke, skyndade jag mig för att se vem den snälla personen var. Innehållet var dock långt över förväntan. Det var ett jobberbjudande via Lena från ett hotell/camping i Lido di Jesolo, Italien. Är inte helt säkert än att jag får det, men oddsen ligger på min sida då de sökte en svensk-engelsk-italiensktalande person som receptionist. Mina italienskakunskaper kan visserligen diskuteras, men vafan.
Ingen är perfekt, right? (:

image26
Här har vi då min potentiella arbetsplats för sommaren -08. YEAH!


Howie Day - She Says

When she says she wants somebody to love,
I hope you know,
that she doesn't mean you. :)


RSS 2.0