lön!

Jag behöver komma härifrån.
Och därför planerar jag en liten visit till mina gamla hemtrakter i Göteborg. Kommer bli så skönt att få koppla bort allt och bara umgås och ha trevligt. Jessica, som nyligen fyllde 25 ska ha fest på lördag, och där lär ni hitta mig. Om nu plånboken tillåter en resa överhuvudtaget vill säga. Jättekul att få lönen idag och veta att man inte kan spendera en enda krona i onödan.
Well, en vecka kvar till uppskrivning nu också.. Kanske ska börja plugga?
Projektarbetet går framåt i alla fall. Ska till Kreativum på fredag för att få information angående utställningen där i mitten på mars. Vårt projekt är tydligen "intressant" och platsar där, så vi får väl se vad det blir av oss.

Att våren är påväg känns i luften och det tackar vi för!  // Cajsahhh.

I started thinking about honesty.
Maybe the whole idea is overrated?
Maybe coming clean is the ultimate selfish act,
a way to absolve yourself by hurting someone who doesn't deserve to be hurt.


mrs. clean

Hello Saferide - Valentine's Day är numera min låt. Haha, som förväntat..

Idag har jag städat. Slängt massa saker, bytt lakan och till och med TVÄTTAT kuddarna. Det var på tiden tror jag. Att städa bort saker jag inte behöver alltså. Så nu blir det en nystart.
Hmm, snart vår, snart körkort och snart fri från skolan. Gud vad jag längtar alltså!
Inför kvällen har jag lite olika valmöjligheter. Först och främst en dusch, sedan ska jag antingen plugga (men orka?) eller sy klart min klänning som jag ska rocka i helgen. Och vid 21 ska vi in till Karlskrona för att fira lite körkort. Och vad ska jag göra efter det? Vem vet, det är ju trots allt lov! :)

PUSS


stockholm nästa?

Hej!

Nu, när det äntligen händer det något spännande i min tillvaro, känner jag mig nästan tvungen att dela med mig. 
För några veckor sedan började jag känna mig stressad inför mitt liv efter studenten. Eftersom det i princip är omöjligt att få jobb idag så kollade runt på diverse högskolor och utbildningar. Som vi alla vet så ska jag lämna min NV-karriär bakom mig samma dag som jag tar studenten. Har gjort många helhjärtade försök att hitta något som intresserar mig inom naturvetenskap men utan resultat. Så, för någon vecka sen fann jag den första och enda högskoleutbildning som intresserar mig fullt ut. Grafiska Projektledarprogrammet på Stockholms Universitet är en tvåårig utbildning som ger mig jobbmöjligheter på bl.a. reklambyråer, designbyråer, webbyråer. Mer information om utbildningen hittar du på: http://sisu.it.su.se/search/info/SGPLH
Ett problem med den här utbildningen är att de enbart accepterar 40 sökande/år. Och det är nog det minsta av mina problem. För att ens ha en chans att komma in bör man ha MVG i SvA, SvB, EnA och EnB, vilket jag visserligen har. Men för att bli accepterad ska man dessutom ha minst ett års yrkeserfarenhet. Och hur fixar man det?
Jo, man har en mamma som har en kompis som råkar äga en av Sveriges mest framstående reklambyråer, bsmART i Stockholm. Thomas, som han heter, har erbjudit sig att hjälpa mig med jobb. Så jag hoppas hoppas hoppas att allt går vägen. Annars vet jag inte alls vad jag ska göra med mitt liv. Några andra ideér?

best damn thing

Me, I'm a scene, I'm a drama queen, 
I'm the best damn thing that your eyes have ever seen.

Inte för att jag vanligtvis lyssnar på Avril, men texten är rätt catchy. Att låten dessutom är den med i det senaste Combatpasset, gör den automatiskt lite bättre.

Well, nu sitter jag här cirka 10 h före skolstarten imorgon. Jag är redan sur över faktumet att jag börjar 8.10 på fredagar när jag vanligtvis i princip är ledig. Och läraren sen då? What's up med CAD-historia och CAD-teori? Jag är ingen expert, men hallå? Teoretiska ämnen innebär teori och praktiska ämnen innebär praktik. CAD-teknik är definitivt ett praktiskt ämne. Vem fan bryr sig om vem som utvecklade grundideérna till programmet etc? Inte jag iaf!

Får väl glädja mig åt att jag har fått byta handledare och bedömare i mitt projektarbete. Kanske äntligen kan bli något det här.. Får se! Ska skicka in projektplan till rektorn, och förhoppningsvis bli tilldelade lite pengar till min och Malins resa ner i början på mars.

Och jaa, idag bokades min halkkörning till den 17:onde februari. Men med lite tur, som jag faktiskt brukar ha, blev jag ombokad så jag kör redan på tisdag, dvs den 10:onde. Ska bli skönt att få det där körkortet snart. Skandalösa priser på körkort nuförtiden förresten. 2000 spänn för halka är väl ändå liiite överdrivet?

Nu är jag trött o chinkig, godnatt

saved by the bell

Grått tråkväder = februari 2009. MEN: om 24 dagar är det officiellt vår. Och om cirka 4 månader tar vi studenten. Me like!

Det bästa sättet att inleda en ny månad är väl ändå med en bra konsert. Och vad passade då bättre än Backyard Babies? Hela söndagen spenderades väl. Först en lång sovmorgon, följt av en varm dusch. Sedan var det dags att göra sig redo och möta upp Malin för en trip till stan. En pizza på Blekan hanns med innan vi stack upp till Sebbe för lite Guitar Hero och förfest. Konserten i sig behöver ingen närmre förklaring. Dom är jävligt bra live. Det har dom alltid varit, och det kommer dom förmodligen alltid att vara. När Nicke kom in och spelade Saved by the Bell var jag i princip svimfärdig. 
All kärlek till dom!

Hela helgen i fråga var trevlig. Fick dock en kass start på fredagen med en 3-timmars värdelös CAD-lektion. Men dagen vände snabbt till det bättre när jag fick reda på Cambridgeresultatet. 90/100 vilket innebär ett stort A för lilla Cajsa. På kvällen firades Daniel som fyllde 20 år denna dag. Festen startade hemma hos honom och fortsatte senare på Stat i Karlskrona. Inga större skandaler inträffade, men yeah en nice helg helt enkelt.

Bring down water
Bring down hell
Bring no tomorrow
I'm already somewhere else
I guess I got saved by the bell

Backyard Babies - saved by the bell

RSS 2.0