midsommar

Well.. nu sitter jag här. Inte en enda kotte hemma (dvs. inne på msn). I princip alla verkar vara på Öland, bara några få stackare är kvar hemma, och så har vi då mig som råkar befinna mig i Italien. Fick precis mitt första fyllesamtal därifrån nu och i såna här tillfällen längtar man faktiskt hem :(

Men fan, jag ska inte klaga. Vädret är asnice och i en vecka till ska vi vara ute i Caorle, där jag i princip är onåbar. Just nu sitter jag i stan o väntar på pizza, sedan ska vi till piazzan på någon sorts fotbolls-prisutdelning. Min bror ska få något pris, vet dock inte riktigt vad, men jag är en stolt storasyster i alla fall!

I helgen är det Heineiken Jammin Festival i Mestre, där bland andra Linkin Park, Alanis Morisette och Counting Crows spelar. Egentligen skulle vi dit idag.. men ändrade planer då Ricki ska få pris etc. Förhoppningsvis drar jag dit imorn eller på söndag, får se om jag får tag på någon som vill hänga med. Alanis Morisette hade nog varit rätt coolt, hon kan sin sak liksom :)

Känns lite smått mobbat att sitta o blogga på midsommaraftons-kvällen, men stämningen här just nu är ju noll ändå..

Nu incar pizzan, peace!

hei

Ciao!
Nu sitter jag här ca. 15 h före avresan till Italien. Sjukt nice ska det bli, bara chilla, shoppa o va allmänt död för allmänheten. I midsommarhelgen är det Heineken Jammin' Festival i Mestre. Jag lääär dra dit, det ligger bara drygt en kvart från vår lägenhet. Supernice!
Så jag hoppas ni i Sverige tänker på mig när ni sitter i ert blöta, kalla tält på Öland, alternativt i Halmstad, medan jag står i värmen med en kall öl o lyssnar till de ljuva tonerna av Linkin Park. Ytterligare ett plus i kanten för min del, då de trogna hultsfredarna inte fick se dem iår - heller.  *Skadeglädjen är stor*

Helgen har spenderats mycket väl:
Massa mys på fredagen, såg "What happens in Vegas.." och hann även med lite Scrubs innan det var sovdags. På lördagen efter en låååång sovmorgon var jag och Danne nyttiga nere på gymmet. Sen var det fotbollsdags igen, jag o Basse satt o klankade ner på heeela landslaget, skoj somfan =D. Sen kom Malin och Josse och åt rostat bröd o va allmänt söta. När de var tvugna att lämna mig bestämde jag mig för att återse Sex And The City: The Movie. Sorgligt nog är den långt under mina förväntningar, men å andra sidan så var mina förväntningar skyhöga. Den är ju defintivt sevärd iaf! Sen blev det lite telefonsamtal, för att till sist ta ut min skönhetssömn. Idag har jag inte gjort särskilt mycket vettigt, packat lite oså bara. Kvällen i sig bjöd inte på särskilt mycket underhållning, en chokladbit eller två intogs med Malin, för att sedan bege oss ut på en lång månskenspromenad med hennes dogz.

Ska kolla lite Scrubs i brist på bättre nu.. vi hörs! Vi hörs inte förrens i juli faktiskt. För jag ska ligga ute i solen i tre sköna veckor nu!
SO LONG SUCKERS!                   

// Cajsahhh.


all summer long

Hello!                                      
Kid Rock - All Summer Long, lätt sommarens låt!

Nu är det sommarlov, och som jag har längtat! :)
Äntligen kan jag sitta vid datorn eller kolla på film utan att få skuldkänslor starka nog för att behöva tröstäta.Allt som allt måste jag säga att livet är rätt chill faktiskt. Fixat pass, pengar och snart en resa ner till Italien. Förhoppningsvis en till Cypern i slutet av sommaren också.

Ikväll har jag varit med Tinna, kollat fotbollen och så.
Sverige är bra, 2-0 mot grekerna är inte fy skam. :)

Frågan för kvällen: Vad är bäst? Egentligen. En person som ljuger för att du inte ska bli ledsen eller en som berättar sanningen som du inte vill höra? Jag kan inte bestämma mig. Vilken normal människa som helst hade nog valt ärlighet, men jag vetifan alltså. Om man tänker efter så är inte alltid ärlighet det enda rätta.
För vem vill egentligen få reda på en obekväm sanning? 
- Nej, precis. Ingen.


Jajaja, ibland tror jag faktiskt att jag överanalyserar allting som finns att överanalysera. Hur svårt kan det egentligen vara att bara lita på folk och följa med strömmen? Men det är inte min stil som jag brukar säga.
Jag har hört att sova är bra för hjärnan, och förmodligen mycket bättre än analysering av dryga saker.
Hörs snart, godnatt ppl!

RSS 2.0