spotify

Från och med i måndags har jag officiellt jullov - iaf från det eviga pluggandet. Det känns jävligt nice må jag säga! Den gladaste nyheten för terminen är ett MVG i Engelska C, inriktning Cambridge *stolt*.

Måste även ge tummen upp för Spotify. Dock lite drygt att man antingen måste betala eller få en invite för att kunna logga in. Hörde att folk lyckats hacka sig in där i alla fall. Anyhow, haft det i drygt två veckor nu och det funkar bra. Bra koncept med att inte ladda ner musik olagligt och så men herregud?
Var är min musik?! Spotify har avtal med diverse stora skivbolag men de erbjuder långt ifrån allt vad jag brukar lyssna på. Det jag saknar mest för tillfället är Escape The Fate's nya album men också många andra låtar från olika artister. Förhoppningsvis kommer de väl dit så småningom de också.

Och så har vi ju förstås den här eviga julstressen? Är det inte meningen att folk ska slappna av inför jul? Jag kan dock andas ut och säga att jag knappt drabbats av det hela. Lite julklappar måste förstås inhandlas, men det fixas till helgen.
27:e december är det dags för dop i Göteborg. Min syssling-dotter (?) Natali döps och jag ser verkligen fram emot det. Snart ett år sen jag träffade släkten däruppe sist. Och Natali är jättesöt, så det ska bli mycket spännade. 

Tackpusshej, vi hörs efter jul.

RSS 2.0