cph

Sååådär, efter många om och men så är jag levande efter alla jäkla prov. Har "bara" en engelskarecension, ett yoga-pass och ett fett biologiprov kvar.  Idag var det matteprov på schemat. Matte C är inte bland världens lättaste grejer. Lg hit o lg dit, jag fattar nada. Får väl hoppas på att jag blir godkänd iaf.


I onsdags var jag i Köpenhamn med klassen. Myspys :) Gick på Experimentarium, Danmarks motsvarighet till Universeum typ.

image21

Vi lekte lite med speglar (Här: halva jag, halva Josse)

Sedan åkte vi in till centrum, gick på Ströget i någon timme, innan det var dags att åka hem. Jag hittade ett antal lovande butiker där. Urban Outfitters, New Yorker, Zara etc.


Mamsen ska upp till Sthlm nästa vecka. Finns planer på att jag ska hänga med, men jag vet dock inte om jag hinner. Blir det inget med det så får förmodligen Köpenhamn ännu ett besök innan årets slut.


Nu tänkte jag kolla på Idol en sväng. Inte för att jag finner någon vidare glädje i det, men i brist på bättre.


an american girl in paris

Sex And The City S6E20 - An American Girl In Paris (Part Deux)
Detta sista Sex&TheCity-avsnitt måste vara ett av kvinnovärldens mest viktiga 45 minuter. Jag blir alltid lika glad av att se det. Hela avsnittet förmedlar känslan av att "Hur illa allt än verkar, så kommer det bli bra, förr eller senare"
Jag är också väldigt nyfiken på hur filmen kommer att bli. I filmen, som beräknas ha premiär våren/sommaren 2008, ska Carrie och Mr Big bo ihop, Samantha bo i LA, Charlotte vara gravid och Carrie gifta sig. Sägs det! Time will tell.
Anyhow, igår när jag kom hem var jag inte riktigt trött nog att sova. Och eftersom jag äntligen lyckats föra över de två sista avsnitten av SATC till min iPod (något som, konstigt nog, aldrig fungerat innan) så bestämde jag mig för att kolla på dem.
image20

"Later that day I got to thinking about relationships. There are those that open you up to something new and exotic, those that are old and familiar, those that bring up lots of questions, those that bring you somewhere unexpected, those that bring you far from where you started, and those that bring you back.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you find someone to love you the way you love yourself, well, that's just fabulous."


Och med de tänkvärda orden avslutar Carrie serien och fenomenet
"Sex And The City".

same old saturday

Denna vecka har jag officiellt kommit in i mitt plugg-tempo. Sad but true. Inte för att det hjälpte mig särskilt väl på kemi-provet, som jag tror gick åt helvete. Men, det verkade inte gå jättebra för någon, så det är nog ingen större fara. När jag inte pluggat, har jag kollat rätt mycket på Sex and the City. Jag tror faktiskt det är ett av världens mest brillianta program.

Nu ska jag iväg och fira en kompis som fyller år. Vi hoppas på fest, men det är väl som vanligt förgäves i denna stan! Tjing! :)


congratulations, i hate you

Well, home and safe from Italy. Hunnit med ännu en skolvecka. Denna vecka var det fysikprov. All ledig tid gick i stort sett till att plugga på det, därav min dåliga blogguppdatering den senaste tiden. Vi har räknat ut att vi har ett eller två stora prov/veckan fram till jul. Det känns rätt kass. Nu är det kemi som väntar. Men det tänkte jag oroa mig för imorgon och resten av veckan.  Helgen ifråga har varit rätt chill. I fredags var jag bara hemma o kollade Sex&TheCity, och igår var jag också bara hemma. Igårkväll gick Josse, Filip och jag till en fest i närheten. Den var precis som alla andra, varken bättre eller sämre. Men ändå sög kvällen mer än vanligt för min del.


No one ever said that life was fair, and I'm not saying that it should be.
Dont expect me to be happy for you. Congratulations, I hate you!

RSS 2.0