ITK1:DB

Ja, som om jag inte var upptagen nog INNAN P2-tentan gick vi direkt på Databasmetodik-kursen, ITK:DB som känns extremt - iontressant om man får säga så. Eftersom jag missade första föreläsningen, och andra/tredje var katastrofala så bestämde jag mig för att börja arbeta hemifrån. Äntligen är jag i fas igen. Man är ju så lagom lat när man inte har något schema. Till mitt försvar är  SL-trafiken katastrof (dock inte till Kista vad jag vet). Men man vågar ju inte chansa ;)

Imorgon ska jag i alla fall bege mig till skolan för första gången på en vecka. Blev nästan lite sportlov för mig även detta året. Dock har det inte blivit mycket sport utövat, då min fot mår som den gör efter stukningen på alla hjärtans dag. Att gå runt i Stockholm med stukad fot i snökaos är inte heller så kul vill jag lova. På tal om alla hjärtans dag så klassade vi den som överskattad och bestämde oss för att besöka Centralbadet dagen innan istället för att mysa till det lite i snöstormen.

Ja, vad mer? Var på möte (telefonkonferens visade det sig) imorse med en potentiell arbetsgivare. Ska på ytterligare ett möte med honom face-to-face på fredag morgon, så efter det vet vi hur det blir. Tjänsten är "typ-halvtid" och får jag den ska jag försöka spara de pengarna och unna mig en fin, lugn sommar.

Mm, nu ska jag städa upp i köket och därefter se till att klara ett databas-quiz innan det är läggdags. PUSS

F&F

Tårtgeneralen, Filip & Fredriks senaste bok, avslutades igårkväll. Antingen är jag dum i huvudet, eller så är det en av de sämsta böckerna jag läst. Jag förstår den underliggande ironin, allt med småstäders invånare och skit. Men den var fortfarande inte bra..?

En man (fd. fyllo) springer runt i Köping och blir så småningom lite lokalkändis i samband med att han bygger världens längsta smörgåstårta. Det blir en succe. Under de kommande månaderna försöker han sig på diverse jippon, som alla slutar i katastrof. Till sist flyttar han till Västerås, där han 20 år senare sitter på ett ålderdomshem. Och där ja. Hela bokens handling sammanfattad på 3-4 meningar. Hade förväntat mig mycket mer från F&F.

Men man kan väl inte lyckas varje gång! :)

RSS 2.0